Dick+Francis

Pankur

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 10/2015
Suurus: 1.4 MB
Leheküljed: 223
ISBN: 3485758493848
Loe veebis:1005
Laadige alla raamat:444

>Tim Ekaterini kommertspank tegeleb ainult kindlate investeeringutega, kuid nüüd seob pank end 5 miljonit naela maksva täkuga. Timi ema on olnud väga huvitatud võiduajamiste maailmast, kuid Tim ise pole sellega väga tihedalt kokku puutunud. See kõik aga muutub, kui selgub, et ülihinnalise täku esimesed järeltulijad on kõik mingi veaga. Täku omanikku ähvardab laostumine ja Tim peab välja uurima, mis tegelikult toimub. Nagu ikka Dick Francise romaanides käituvad kangelased kangelaslikult ja lurjused lurjuslikult ning raamatust võib ammutada teadmisi nii panganduse kui ka hobuste kohta.