Chris+Prentiss

Ole see, kes tahad, oma seda, mida soovid

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 1/2016
Suurus: 1.2 MB
Leheküljed: 211
ISBN: 4859384012845
Loe veebis:1004
Laadige alla raamat:1110

>Keerake elus uus ja põnev lehekülg…„Olenemata sellest, mida te praegu teete ja usute, missuguses olukorras praegu olete, on teil olemas kõik selleks, et olla see, kes te tahate ning omada seda, mida soovite, ja te olete selleks täiesti võimeline.“ See, et te pole juba saavutanud seda, mida tahate, tuleneb täielikult sellest, mida te usute praegu. Et saada selleks võimekaks inimeseks, kellest unistate, ja saavutada oma südamesoovide täitumine, suurepärased suhted, vajalik vara, pikka aega püüeldud head elutingimused, on teil tarvis üksnes muuta seda, mida te usute nende eesmärkide saavutamise viisi kohta. „Neil lehekülgedel õpite seda, et saate tõepoolest oma maailma uueks luua,“ räägib Chris Prentiss. „Te olete mõjuvõimas olevus, kõige mõjukam isik oma elus ning oma mõtete ja tegudega kujundate pidevalt oma tulevikku. Mõtteid muutes muudate oma tegusid ja loodusseaduse tulemusena muudate te oma elu. See on põnev, rõõmuküllane teekond, mida hakkate igavesti südames kandma.“ See pole l