Liz+Tyner

Halva kuulsusega krahvinna. Sari Harlequin, Ajalooline armastusromaan

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 8/2016
Suurus: 1.3 MB
Leheküljed: 237
ISBN: 5940004040400
Loe veebis:1112
Laadige alla raamat:1006

>„Inimestel peab olema millestki rääkida… ja minust saab hea loo.“

Pärast õnnetut abielu naudib leedi Riverton kõrgseltskonnas halba kuulsust… ehkki selline maine pole ära teenitud. Ent kui ta satub äärmiselt kompromiteerivasse olukorda Andrew Robsoniga, on tõde esimest korda skandaalsem kui kuulujutud! Ometi avastab Beatrice Andrew´ embuses, et tema maine ei ahista teda enam ja ta on vaba olema selline naine, kes ta tegelikult on. Kas Beatrice peaks Andrew´d usaldama ja oma skandaalse kuulsusega hüvasti jätma?