Elina+Kasesalu

i: Noored Eesti illustraatorid

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 11/2015
Suurus: 4.2 MB
Leheküljed: 238
ISBN: 393049332323
Loe veebis:1001
Laadige alla raamat:1010

>Illustratsioonil on tähtis roll nii raamatukujunduses kui ka teistes kaasaegsetes infokandjates. „i“ ehk „Noored Eesti illustraatorid“ on raamat, mis sisaldab valikut meie seas tegutsevatest andekatest kunstnikest. Kogumikku mahtus ühtekokku 47 noort autorit, kelle loomingu ja personaalse stiiliga lugeja lähemalt tutvust saab teha. Raamatust võib leida nii inspiratsiooni kui ka kunstnike kontakte, seettõttu on ta heaks abivahendiks neile, kes otsivad isikupärase käekirjaga illustraatorit mõnele koostööprojektile. Raamat on koostatud ja välja antud omaalgatuslikult