Anne+Ermast

Laulud Linnuteele +CD

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 1/2016
Suurus: 2.2 MB
Leheküljed: 208
ISBN: 384859502936434
Loe veebis:888
Laadige alla raamat:222

>Anne Ermasti teine kogumik „ Laulud Linnuteele“ kutsub laulude kaudu mõtisklema eesti vanasõnade üle. Eesti mütoloogias on Linnuteega seotud mitmeid pärimusi. Linnutee kui lindude tee, mida mööda linnud oma rändlende teevad. Lind kui maailmalooja sümbol. Üks levinumaid müüte aga jutustab Linnuteest kui hingede ja hingelinnu teest. Olgu hingelindudeks siis midri-, sini- või sirjelind, luik, kaur või hani. Kristlikus tõlgenduses on Linnutee Neitsi Maarja taevaminemise ja Kristuse Taevaväravate tee. Mäletame, kes sajandeid enne meid sel maal elanud ja kellest järele jäänud sõnumid meid veelgi kõnetavad. Eakohaseid erineva iseloomuga laule leiavad kogumikust nii väikesed kui suured. Põnevat rännakut! Laulikus on 28 laulu ja 10 fonogrammi.