Cecily+von+Ziegesar

Mitte miski ei hoia meid koos. Klatšimoorid 8

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 2/2017
Suurus: 3.2 MB
Leheküljed: 231
ISBN: 49300393765493
Loe veebis:333
Laadige alla raamat:222

>Tere tulemast New Yorgi Upper East Side´i, kus mina ja mu sõbrad saame kõike, mida me tahame. Marc Jacobsi uusima koti või oma parima sõbranna peika endale napsamine ei ole just kena, aga see on alati kuum… Lõpetamine on peaaegu käes ja meie elu võtab tõepoolest tuure sisse. Kõik on teel ülikooli ja on aeg pidu panna – nagu me poleks seda juba teinud! Kas Serena ja Nate´i armulugu jätkub? Kas Blair on tõesti meessoo maha kandnud või suudab üks võluv prints tema meelt muuta? Ja kõige mahlasem info – mis jutud need käivad, et Jenny vahetab Constance Billardi internaatkooli vastu? Vaid aeg näitab, kuidas kõigil läheb, aga üks on kindel: õhus on armastust ja sellel on Gucci Envy lõhn.