Eesti rahvapille

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 8/2016
Suurus: 2.4 MB
Leheküljed: 243
ISBN: 384859502936434
Loe veebis:1005
Laadige alla raamat:1003

>Fotode ning helimaterjaliga illustreeritud ülevaade eesti rahvapillide loost. Raamatu autorid tutvustavad instrumente, mida kasutati minevikus või kasutatakse tänapäevalgi, samuti mõnda, hilisajal käibele võetud muusikariista. Kirjeldatud on enam kui kolmekümmet põhipilli ja umbes samapalju nende alaliike ning pillide ajaloolist ja rahvakultuurilist tausta. Raamatut täiendab CD-plaat, mis sisaldab vanu, arhiivides säilitatud rahvapillimängu helisalvestisi ja uuemaaegseid ülesvõtteid. Plaadil kuuleb ka rahvapillide nüüdisaegset kasutamist soolo- ja ansamblimängus. Autorid: Meelika Hainsoo, Cätlin Jaago, Tarmo Kivisilla, Anneli Kont-Rahtola, Tarmo Noormaa, Aleksander Sünter, Igor Tõnurist.