Bo+Yin+Ra

Johannese tarkus

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 11/2016
Suurus: 3.5 MB
Leheküljed: 227
ISBN: 1239584949493
Loe veebis:1001
Laadige alla raamat:1010

>Täiesti ainulaadse vaimse läbielamisvõime valgusel selgitab autor, kuidas aegade kulus on kujunenud vaimutarkuse tõelise teadja teadaannete ja inimliku eksiarvamuse segunedes see tekst, mida tuntakse „Johannese evangeeliumina“. Seejärel vabastab Bô Yin Râ selles sisalduva vaimutarkuse hilisematest lisanditest ja ümbertöötlustest nii selgelt, et võib oma raamatu lugejatele soovida: „Et see ülev tarkus, mis kogu hilisemale ähmastumisele vaatamata kiirgab „Johannese evangeeliumiks“ nimetatud vanast tekstist, saaks kõikidele otsijatele otsekui Põhjanaelaks, mis valgustaks neile teed Vaimu juurde!”