Oksana+Sergejeva

Kuidas lugeda mõtteid ilma sõnu kuulmata?

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 1/2017
Suurus: 4.9 MB
Leheküljed: 229
ISBN: 393049332323
Loe veebis:444
Laadige alla raamat:111

>On ammu teada, et inimestega suheldes saame ja anname edasi enam kui 80% informatsioonist mitte sõnade abil, vaid miimika ja žestidega. Kuid me ei suuda alati sellest, mida meile „räägib“ vestluskaaslase keha, aru saada ja lepime sellega, mida ta meile ütleb. Kuid kui me õpiksime mõistma žestide keelt, saaksime teada isegi seda, mida püütakse meie eest varjata.

Kas inimese välimuse järgi on võimalik kindlaks teha tema meeleolu? Kas saab ilma, et ta ütleks sõnagi, teada saada , millise otsuse ta tegi? Kas on võimalik valetada nii, et keegi pettusest aru ei saa või süüdistada inimest petmises ilma valedetektori abita? See on võimalik, kui oskate lugeda žestide salakeelt!

Teie ees on raamat, kus on üksikasjaline õpetus ja juhend, kuidas õppida lugema žestide keelt. Pidage meeles need 49 lihtsat reeglit, mida siin kirjeldatakse ja kõik salajane, mida püütakse teie eest varjata, saab teile selgeks.

Siin on õpetused: 
Kuidas saada teada, kui siiras on teie vestluskaaslane? Kas ta räägib õigust?
Kuidas aru saada, kas te meeldite inimesele või ei meeldi?
Kuidas keerulises olukorras näidata oma enesekindlust?
Kuidas varjata ümbritsevate inimeste eest oma mõtteid ja tundeid?