Nora+Roberts

Kodusadam

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 5/2016
Suurus: 1.5 MB
Leheküljed: 239
ISBN: 393049332323
Loe veebis:1112
Laadige alla raamat:999

>Kui dr Miranda Jones töiselt loengureisilt koju saabub, tunneb ta järsku kõril noatera. Maskeeritud ründaja võtab kaasa ta isiklikud asjad, lõhub autokummid ja kaob. Sügavalt vapustatuna otsustab Miranda selle kogemuse unustada. Sellele aitab kaasa kutse Itaaliasse, et tõestada Medicite kurtisaanist valatud renessansiaegse pronkskuju Musta Leedi ehtsust. Kuid selle asemel et kinnitada Miranda positsiooni oma ala juhtiva asjatundjana, hävitab see töö peaaegu ta karjääri, kui tema professionaalne otsus kahtluse alla seatakse. Emast emotsionaalselt võõrdununa, vend oma muredesse uppunud – nii pole Mirandal kellegi poole pöörduda… peale Ryan Boldari, võrgutava kunstivarga, kelle isiklikud eesmärgid sunnivad neid tahes-tahtmata jõudusid ühendama.