Riku+Immonen

HDmehe seiklused

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 2/2016
Suurus: 3.0 MB
Leheküljed: 239
ISBN: 5848594859485
Loe veebis:999
Laadige alla raamat:333

>Humoorikas lugu keskealise kontoriroti lahutuskriisist, millest jäänud hingehaavad Harley-Davidsonil umbe kaabitakse.
Olgugi tee ehtsaks bikeriks püsti ees ja õline, ei alistu kergesti äärmustesse kalduv HD-mees kunagi. Kasvõi Harrika küljetsi sädemeid süljates, trügib ta eesmärgi poole ja kui ebaõnne pilved kord hajuvad, saab temagi end sünnitusarmide paistel soojendada. Kuna ta sadulakohvrid on pakitud mammuti armuvalu ja lahutatud mehe tõusva joobe ajel, pole võimalik vältida olukordi, kus häbi ja alandus kätt löövad. Jääb üle vaid sadulasse istuda, tunda tuulte toodud respektihõngu ja tukk teise suunda kammida.

Lugu on alguse saanud www.moottoripyora.org tsiklifoorumi järjejutust, mis üle poole miljoni kliki kogudes end hetkega mootoriharrastajate teadvusse murdis. Eesti motoinimestele on mõned jutud olnud lugeda www.biker.ee foorumis. Käesolev raamat sisaldab kõik juba internetis ilmunud ning palju uusi ja uskumatuid juhtumisi.