Lois+P.+Frankel

Paid tüdrukud äris edu ei saavuta

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 2/2016
Suurus: 2.8 MB
Leheküljed: 220
ISBN: 8483938883833
Loe veebis:1001
Laadige alla raamat:222

>Kas need „pai tüdruku” vead tulevad sulle tuttavad ette? Viga 3: Rabad liiga kõvasti tööd. Tõde on see, et mitte ükski naine pole ainult kõva töörabamisega ametikõrgendust saanud. Õpi asja pisut kergemalt võtma. Viga 26: Sisustad kontorit nagu elutuba. Kui sa just sisekujundaja pole, ei tõuse sellest tulu. Hinda oma kontori ruumidisain ümber. Viga 59: Küsid pidevalt luba. Seda teevad lapsed, mitte täiskasvanud. Ole otsekohene ja enesekindel. Viga 73: Naeratad kohatult. Kui mehed ei naerata, võetakse neid tõsiselt. Käitu vastavalt olukorrale. Õpi, miks on nii, et…paid tüdrukud karjääriredelil kõrgele ei jõua…