Elmore+Leonard

Tooge jumbu

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 3/2016
Suurus: 3.2 MB
Leheküljed: 220
ISBN: 0900545918294
Loe veebis:1003
Laadige alla raamat:999

>Klassikaline põnevusromaan, mille põhjal on valminud Hollywoodis film „Tooge jupats”
Ta pidi vaid vaatama tuima pilguga otsa sellile, kes oli tagasimaksmisega hilinenud ja ütlema talle maksimaalselt kolm sõna ning juba oli sell valmis maha müüma kas või oma naise auto, et talle ära maksta.
Miami laenuhai Chili Palmer on külma kõhuga tüüp, ükskõik kas on vaja tagasi saada varastatud kaupa või maffiale makse koguda. Üht hapuksläinud laenu jahtides satub ta Hollywoodi säravate tulede valgusesse – ja satub keset tõestisündinud lugu, millest saaks suurepärase filmi. Peagi räägib ta oma ideest Harry Zimmile, teisejärguliste õudusfilmide produtsendile, kes püüab teha comeback’i.
Sedamööda, kuidas Tinseltowni filmitegijate ja imeliste isehakanud tähekeste veetlus muutub vastupandamatuks, satub Chili mõrva, kättemaksu ja romantika lummusesse. Küsimus on selles, kas tema tapvalt hea film saab kunagi ka tõeks või viib see tema enda tapmiseni.