Andreas+Iten

Käelugeja

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 2/2016
Suurus: 1.9 MB
Leheküljed: 242
ISBN: 4394857339010
Loe veebis:1001
Laadige alla raamat:333

>Jutukogus „Käelugeja“ (Verlag Martin Wallimann 2003) on autori kõige armastatumaks tegevuskohaks Hinterhaltigen, mida pole ühelgi maakaardil, kuigi maailmas on olemas piisavalt samalaadseid mägiseid ja eraldatud kogukondi, kus elatakse oma sisereeglite järgi ja saatust trotsides. Raamatus on naljakad lood kõrvuti lugudega, mis pisarateni liigutavad. Põhiteemadeks on kõigis juttudes – elu, armastus, kodumaa. Tegelaskujud ei lase end seejuures tahtejõuetult saatusel siia-sinna pillutada, vaid ikka püütakse Fortunat üle kavaldada, sest mägilased on kangekaelne ja visa rahvas. Hoopis teiselaadne on aga raamatu lõpulugu Itaalia puhkusereisist, kus kaunis śveitslanna ja itaalia kirjandusprofessor varsti kirglikult südant puistavad, sest mõlemad on armunud kirjandusse ja kalaroogadesse.