Kenzaburo+Òe

Sajandi mäng. Sari Ajavaim

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 2/2017
Suurus: 3.3 MB
Leheküljed: 211
ISBN: 3485758493848
Loe veebis:333
Laadige alla raamat:1007

>Kaks venda, Takashi ja Mitsu, naasevad Tokyost oma lapsepõlve külakesse. Vanematekodu müümisel puutuvad nad tahes-tahtmata nende perekonna ajalooga taas kokku. Katsed elulaadi muuta nurjuvad, sest nad märkavad, et suurlinna kombitsad ulatuvad ka koduses maanurgas igale poole, kaasa arvatud nende endi suhetesse. 1994. aastal Nobeli preemia pälvinud kirjaniku teost tõstis auhinnakomisjon esile poeetilise jõu poolest, mis loob kujuteldava maailma, kus müüdist ja tegelikkusest moodustub rahutuks tegev pilt inimelu keerulistest valikutest