Louise+Welsh

Montaaziruum

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 12/2015
Suurus: 3.1 MB
Leheküljed: 242
ISBN: 393049332323
Loe veebis:1004
Laadige alla raamat:777

>Glasgow’ oksjonipidaja Rilke satub rikka manalamehe antiikset majakraami korrastades haruldustele, mis vaimustaksid igat kollektsionääri ja raamatukaupmeest. Äkki jääb talle näppu ümbrik vanade ülesvõtetega, millel on kujutatud jahmatavalt vägivaldsed stseenid. Rilke on leiust nii häiritud, et otsustab selgusele jõuda, kas stseenid on lavastus või on kalbeihulised naised tõepoolest kunagi pool sajandit tagasi oma otsa leidnud. Aimamata, et mõned saladused võiksid jäädagi saladuseks, asub Rilke tõe avastamise teele, mis on kõver ja viib inimkaubanduse õõvastavasse maailma.
Romaan pälvis 2002. aastal Briti Krimikirjanike Assotsiatsiooni John Greasey Pistoda auhinna ja kandideeris 2003. aasta Orange Prize’ile. 2003. aastal sai autor romaani eest ka Robert Louis Stevensoni mälestusauhinna. 2002. aastal valis ajaleht Guardian Louise Welshi Suurbritannia parimate esikteose autorite hulka.