Jaan+Loko

Liigutusvõimed ja nende arendamise metoodika

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 2/2016
Suurus: 2.7 MB
Leheküljed: 214
ISBN: 4839504930394
Loe veebis:1005
Laadige alla raamat:1004

>Tunnustatud spordipedagoogi järjekorras kaheksas õppematerjal käsitleb sportlaste kehalist ja spetsiaalkehalist ettevalmistust, liigutusvõimete arendamise erinevaid meetodeid, kiirus- ja jõuvõimete arendamist, liigutusvastupidavuse arendamist (sh üld- ja spetsiaalvastupidavust) ning painduvuse ja koordinatsioonivõimete arendamist. Teksti näitlikustavad erinevad skeemid ja joonised.
Et õpik käsitleb nii üld- kui spetsiaalkehalist ettevalmistust, sobib see hästi kehalise kasvatuse õpetajatele, erinevate spordialade treeneritele, spordipedagoogidele, kehakultuuritudengitele ja spordihuvilistele.