Sarah+Goodall

Paleepäevikud

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 9/2016
Suurus: 4.8 MB
Leheküljed: 208
ISBN: 3485758493848
Loe veebis:1003
Laadige alla raamat:555

>Kujutatagu ette, et Bridget Jones on ootamatult valitud tööle Inglise kuningakoja heaks. Tal puudub väljaõpe, kodune kasvatus ja udunegi arusaamine oma töö-ülesannetest. Nagu arvata ongi, satub ta esimesest päevast peale koomilistesse äpardustesse, aga see ei takista teda prints Charlesi teenistuses kaksteist aastat (1988-2000) vastu pidamast. Kuigi neiu on tööleasumise esimesel päeval allkirjastanud riigisaladuste akti, ei oska ta keelt hammaste taga hoida, vaid avaldab aastaid hiljem oma Buckinghami palees töötatud aastate kohta siirad ja vaimukad mälestused. Peamine erinevus Bridget Jonesi ja Sarah Goodalli vahel on see, et Sarah´ga juhtusid need seiklused päriselt, nagu ka tema raamatu kangelastega, prints Charlesi, printsess Diana ja Camilla Parker-Bowlesiga.