Elisabeth+Hering

Vaarao kujuraidur

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 5/2016
Suurus: 5.0 MB
Leheküljed: 227
ISBN: 8483938883833
Loe veebis:888
Laadige alla raamat:888

>Inimkonna ajalugu koosneb tõe- ja jumalaotsingutest, paradiisiigatsusest, õiglusejanust ning selle nimel tehtud tegudest. Ajaloo jooksul on erineva nimega jumalaid abiks võttes või neid sootuks salates ikka ja jälle üritatud jalule seada õiglast maailmakorda. Ühest sarnasest püüdest maa peale õiglust tuua räägib ka käesolev romaan, mis põhineb tõsiajalool, paljukäsitletud ning küllaltki tuntud Egiptuse riigi perioodil, kui võimule tuli vaarao Ehnaton. Mõnevõrra fanaatiline vaarao üritas oma riigis kõikidele inimestele paradiisi luua ning kuulutada oma armastusejumalat kogu ülejäänud maailmas. Paraku lämmatas poliitika ja korruptsioon sellegi õilsa püüde, nagu oli ennegi kõikjal juhtunud. Siiski leidus neid, kelle südamesse vaarao armastusesõnum püsima jäi. Sellisest mehest ja ajaloolisest isikust nimega Thotmes räägibki see haarav ja südantliigutav lugu.