Kissarpate

Inimene ajaraamis

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 4/2016
Suurus: 1.6 MB
Leheküljed: 205
ISBN: 8483938883833
Loe veebis:888
Laadige alla raamat:222

>Pseudonüümi Kissarpate taha varjunud autor on juba aastaid Inglismaal elav eestlanna. Eeltoodud nimi antud talle „kõrgemalt poolt“ aastal 2003, mil temaga hakkasid toimuma päris eriskummalised lood. Seni tavalist elu elanud kolme lapse ema hakkas ühtäkki tundma, et tema missiooniks on aidata ja tervendada inimesi. Aina sügavamale hakkas tema ühtäkki iseäralikult selginenud pilk ulatuma teispoolsusesse ja talle osaks saama kõige kummalisemaid kogemusi Unenägude Maalt.
Kissarpate tundeküllane pihtimusraamat „Inimene Ajaraamis“ on põnev lugemisvara eeskätt esoteerikahuvilistele. Inimestele, kes usuvad, et peale nähtava maailma on olemas ka nähtamatu. Aga mitte ainult. Liigutava lihtsusega vahendab Kissarpate ka lapsepõlvemälestusi ning kirjeldab oma elu Inglismaal.