Chris+Jarmey

Akupressuur kõige sagedamini esinevate tervisehäirete puhul

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 4/2016
Suurus: 2.7 MB
Leheküljed: 246
ISBN: 0900545918294
Loe veebis:777
Laadige alla raamat:1005

>See eneseabi raamat annab võimaluse kõigile – nii algajale kui juba praktiseerivale tervendajale – ravida sinuiiti, kipitavaid silmi, külmetust, grippi, seedimatust, iiveldust ja mao ülihappesust, menstruatsioonivalusid, põiepõletikku jne. Ta on mõeldud kõigile, kes tahavad rakendada keha tervistavat jõudu ilma arstiretseptidest abi otsimata. See raamat kergitab akupressuuri idamaiselt teraapialt salapärasuse katte ning võimaldab ravida haigusseisundeid, mis muidu vajaksid medikamentoosset ravi. Selged joonised aitavad spetsiifilisi punkte leida.