Peeter+Kask

Asjaõigusliku mõtte arengust Eestis. Kriitiline analüüs

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 11/2016
Suurus: 2.2 MB
Leheküljed: 234
ISBN: 393049332323
Loe veebis:1001
Laadige alla raamat:1007

>Raamatus analüüsib Tartu Ülikooli õigusteaduskonna kauaaegne õppejõud Peeter Kask asjaõigusliku mõtte (asjaõigusest arusaamise) arengut Eestis olulisemate ajalooliste etappide kaupa alates riikliku iseseisvuse saavutamisest 1918 aastal, kuni käesoleva ajani. Analüüsi eesmärgiks on aidata kaasa nüüdisaegse asjaõigusliku mõtte edasisele arengule Eestis tuginemisega eelnevate juristide põlvkondade saavutustele ja ka ebaõnnestumistele selles tsiviilõiguse valdkonnas. Monograafia on mõeldud kõigile asjaõigushuvilistele, eriti aga taasiseseisvunud Eestis sündinud ja praegu alles kujunevatele õigusajaloolastele ning tulevastele asjaõigusloome protsessis osalejatele.