Rosemary+Ellen+Guiley

Unenägude entsüklopeedia

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 5/2016
Suurus: 2.5 MB
Leheküljed: 223
ISBN: 0900545918294
Loe veebis:999
Laadige alla raamat:777

>Teejuht, mis aitab teil mõista oma unenägude tagamaid.

“Unenägude entsüklopeedia” on teie asendamatu abimees. See raamat ei paku mitte üksnes üldlevinud unenäosümbolite konkreetseid tõlgendusi, vaid õpetab ka unenägu lahti mõtestama inimese isiklikke seoseid silmas pidades – iga inimese unenäod on niisama ainulaadsed nagu ta ise.

“Unenägude entsüklopeedias” on kaks raamatut ühes. Esimene osa loob aluse unenägude edukaks tõlgendamiseks, selgitades unenägude tähtsust ja seda, kuidas neid seletada. Teises osas leidub tähestikulises järjekorras üle 600 märksõna ning ristviite kõige tüüpilisematest alateadvuslikest sümbolitest ja nende tähendustest.

Raamatust leiate järgnevaid teemasid:

– Unenägude ja õudusunenägude erinevus

– Erinevate kultuuride uskumused unenägudest

– Kirkad unenäod ja kehavälised kogemused

– Meeste, laste ja naiste unenägude erinevused
ja veel palju muud!