Sandra+Brown

Suurem kui kohusetunne

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 7/2015
Suurus: 4.5 MB
Leheküljed: 244
ISBN: 5848594859485
Loe veebis:888
Laadige alla raamat:1010

>Kirjad, mis Kyla saatis oma abikaasale, seersant Richard Stroudile, kes täitis sõjaväekohustust teisel pool maakera, rääkisid armastusest, mis ulatus üle ookeani, ühendades kaht noort inimest. Kui aga tragöödia nende abielule enneaegselt lõpu tegi, jäi äsja poja sünnitanud Kyla leseks. Richardist jäi järele vaid metallkarp, täis naise saadetud armastuskirju. Trevor Rule oli olnud Richardi parim sõber. Sõjaväest koju tulles olid tal kaasas Kyla saadetud kirjad, ning iga läbiloetud kirjaga hakkas ta aina sügavamalt armastama seda leebet kirglikku naist, kes need oli paberile pannud. Nüüd igatses ta veenda Kylat oma tunnetes ja selles, et neil mõlemal on õigus olla õnnelik ning saada üle tragöödiast, mida endast kujutas Richardi surm. Trevor varjas endas aga saladust, millel oli küllalt jõudu hävitamaks armastust, mida mees nii väga püüdis kaitsta.