Norvel+Hayes

Kuidas elada ja mitte surra

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 3/2016
Suurus: 1.4 MB
Leheküljed: 201
ISBN: 4839504930394
Loe veebis:888
Laadige alla raamat:555

>Jumal ei taha, et sa oleksid haige. Tervis ja tervenemine on jätkuvalt valdkonnad, kus inimestel on suured vajadused. Inimesed saavad kõikjal maailmas terveks tänu kaasaegsele meditsiinile, arstidele ja operatsioonidele, kuid siiski on tuhandeid, kes kannatavad kuni surmani ravimatute haiguste käes.
Jumala Sõnas on usklikele erilised tõotused tervenemise kohta. Käesolevas elumuutvas sõnumis Kuidas elada ja mitte surra näitab Norvel Hayes, kui oluline on taevasele Isale see, et Ta lapsed käiksid jumalikus tervises.
Sa õpid: ülistuse olulisust, kuidas efektiivselt tervenemise pärast palvetada, kuidas seista Jumala Sõnal, kuidas võtta meelevald haiguse üle ja palju muudki.