Ajast aega

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 8/2015
Suurus: 1.2 MB
Leheküljed: 232
ISBN: 384859502936434
Loe veebis:888
Laadige alla raamat:1005

>Marika Vingissare koostatud luuleraamat esitab valiku vanu ja uuemaid luuletusi eesti luuleloost. Paljud vanemad tekstid on saanud lauludeks, mõned peaaegu rahvalauludeks, ka uuemaid luuletusi on viisistatud. See ei ole kõikehõlmav antoloogia, vaid raamatutäis eestlastele armsaid ja tähtsaid luuletusi.

Kogus on esindatud järgmised autorid:

Kristjan Jaak Peterson, Karl Eduard Malm, Ado Reinvald, Karl Eduard Sööt, Marie Heiberg, Lydia Koidula, Juhan Liiv, Anna Haava, Villem Grünthal-Ridala, Ernst Enno, Henrik Visnapuu, August Alle, Gustav Suits, Marie Under, Ilmi Kolla, Juhan Sütiste, Juhan Smuul, Debora Vaarandi, Betti Alver, Ellen Niit, Artur Alliksaar, Paul-Eerik Rummo, Karl Ristikivi, Bernard Kangro, Jaan Kaplinski, August Sang, Aleksander Suuman, Hando Runnel, Ain Kaalep, Johnny B. Isotamm, Ott Arder, Viivi Luik, Kalju Lepik, Joel Sang, Andres Ehin, Uku Masing, Juhan Viiding, Indrek Hirv, Doris Kareva, Tõnu Õnnepalu, Contra.