Carol+Drinkwater

Oliiviteekond

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 11/2015
Suurus: 4.6 MB
Leheküljed: 210
ISBN: 4839410093862
Loe veebis:1003
Laadige alla raamat:1010

>Sellest ajast peale, kui Carol Drinkwater kolis Prantsusmaale oliiviistandust pidama, on ta äärmise kirega suhtunud oliivipuudesse ja nendega seotud kultuuri. Hõberohelised oliivioksad on inspireerinud paljusid kunstnikke ja luuletajaid, kuid kes oli esimene, kes hakkas oliividest õli pressima muutes need mõrkjad viljad “vedelaks kullaks”? Carol läheb rännakule mööda Vahemere kaldaid, et leida üles oliivipuude saladus. Ta võtab ka lugeja kaasa reisile, kus ta otsib oliivipuid, uurib nende auväärset minevikku, ajab kaubateede jälgi, kuuleb uskumatuid lugusid ning kohtub inimestega nii tänapäevast kui ka kaugest minevikust. Nõnda teeb Carol Vahemerele ringi peale ja jõuab tagasi oma päikeselisse Provence´i istandusse.

Carol Drinkwateril, kelle tuntuim roll oli Helen Herriot BBC teleseriaalis „Suured loomad, väiksed loomad“, on seljataga pikk ja silmapaistev karjäär nii näitleja kui kirjanikuna. Näitlejana on töötanud filmides, televisioonis ja teatris.