Olev+Reim

Rahvuskoondise kümme aastat 19922002

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 9/2016
Suurus: 1.1 MB
Leheküljed: 213
ISBN: 384859502936434
Loe veebis:222
Laadige alla raamat:999

>Raamat keskendub Eesti Rahvusmeeskonna kümne aasta jooksul toimunud kõigi “A” kategooria (maailma – ja Euroopa meistrivõistluste valikmängud ja ametlikud maavõistlused) kohtumiste kajastamisele, kindla rõhuasetusega EM ja MM valiksarjas toimunud mängudele ja neist osavõtnud mängijate ja parimate iseloomustamisele. Kirjeldatud on ka MM ja EM kohtumistes osalenud vastasmeeskondade koosseise, millest on näha, kes missuguses mängus on osalenud ning milliste Euroopa ja maailma staaride vastu on olnud õnn mängida.
Samuti on ära toodud Eesti Päevalehe punktibörsi ning SL Õhtulehe hinnangud mängijaile. Iga hooaja lõpus on ära toodud meediakonkursi tulemused Eesti aasta parima jalgpalluri selgitamisel ning ajakirja “Sorditäht” juba kümme hooaega avaldatud aasta Eesti sümboolne jalgpallikoondis.