Bill+Richardson

Hamelin pärast rotte

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 12/2015
Suurus: 5.0 MB
Leheküljed: 241
ISBN: 5848594859485
Loe veebis:665
Laadige alla raamat:1003

>Legend Kirjust Vilepuhujast on väga vana. Sellel jutustusel on mitu versiooni, ent kõik nad räägivad, kuidas salapärane kirjus rõivastuses vilepuhuja palgati Hamelini linna rottidest vabastama. Kui linnarahvas keeldus vilepuhujale lubatud tasu andmast, maksis mees kätte, viies lapsed oma vilemänguga linnast minema. Üks laps, kes ei olnud võimeline vilepuhuja viisi kuulma, jäi maha. See raamat pajatab tolle lapse loo. Penelope asub teele, et minema viidud lapsed tagasi tuua. Läbi kummaliste maade, kohtudes fantastiliste olenditega, jõuab ta Vilepuhujani.