Sandeep+Jauhar

Intern 2

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 2/2016
Suurus: 1.3 MB
Leheküljed: 223
ISBN: 384859502936434
Loe veebis:1001
Laadige alla raamat:1010

>Sandeep on Memorial´i haigla vähikeskuses residentuuripraktikal. Ta ise arvab, et see periood on tema praktikaaja raskeim pähkel, kuid ta ootas põnevusega oma vahetust nagu mõni ootab igaõhtust märulifilmi. Nüüd oli ka tema kord juhendada esimese aasta interne.

Peale pikki vaidlusi isaga elukutse vahetuse üle, mis panid ta mõtlema kas ta on ikka vamis täiesti tühjalt kohalt alustama – ajakirjanikuks õppima. “Ei” teadis mees nüüd kindlalt. Ta oli endaga rahu sõlminud, sest ei kahelnud enam oma eesmärgi õigsuses – kardioloogia huvitab teda tõeliselt. Mis saab olla mehele paremat kui meelepärane töö ja armastav abikaasa.