Margit+Mutso

Arhitektuuriaasta 2011

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 9/2016
Suurus: 4.7 MB
Leheküljed: 233
ISBN: 6749583434013
Loe veebis:1004
Laadige alla raamat:1010

>Solnessi Arhitektuurikirjastus annab kogumikku aasta parimatest arhitektuuriobjektidest välja aastast 2002, käesolev köide on kümnes. Selle raamatu kaante vahele on kogutud 2011. aasta erinevate arhitektuurivaldkondade parimad näited alates suurtest avalikest hoonetest kuni pisi-installatsioonideni. Uute hoonete poolest oli aasta 2011 vaene, aga sel aastal kandisTallinn Euroopa kultuuripealinna tiitlit, mis avas arhitektidele võimaluse end proovile panna ajutiste objektide loojatena. 2011 jääb Eesti arhitektuurimaastikul meelde kui väga eriliste ideesähvatuste aasta, kui midagi unenäolist ja vahvat, millest räägitakse kindlasti veel kaua. Raamatus räägivad oma töödest loojad ise. Tekstid on esitatud intervjuu vormis ning suurepärased pildid on teinud Eesti parimad arhitektuurifotograafid.

Once again, an overview of Estonia´s best architectural achievements has appeared in print – „The Year In Architectue 2011“
Since 2002, Solness architecture press has published an annual collection of the most outstanding buildings and interiors completed during the year, the current volume being the tenth. The book features the best examples from different architectural branches of 2011, from small installations to large buildings.
In 2011, Tallinn was designated the European Capital of Culture, giving our architects the opportunity to try their hand at creating temporary objects. In terms of new buildings, 2011 might have been average, but nevertheless it will be remembered as a year of magnificent architectural works and ideas.
The buildings and interiors are accompanied by interviews with their creators and superb images taken by the best Estonian architecture photographers.