Andres+Ehin

Igavik vannitoas

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 9/2016
Suurus: 2.8 MB
Leheküljed: 205
ISBN: 0900545918294
Loe veebis:665
Laadige alla raamat:665

>Nende kaante vahele olen kogunud paremad palad kõigist seni ilmunud luulekogudest. Kõige vanem luuletus pärineb aastast 1959 ja kõige uuem aastast 2009 – niisiis on tehtud valik viiekümne aasta loomingust. Olen hoolt kandnud sellegi eest, et siin valikus oleksid esindatud kõik luulelaadid, mida olen harrastanud.

Luuletades ja luuletamise vaheajal olen pastapliiatsiga sirgeldanud ajuvabu pildikesi. Needki on osa minu loomingulisest palgest. Ka suurem osa luuletusi on ju algselt pastakaga kirjutatud.

Lõviosa oma varasematest värssidest olen kirjutanud Tartu ülikooli kohvikus. Pärast ülikooli pole mul enam olnud lemmikpaika. Olen kirjutanud kus juhtub: kodus, hotellis, pargipingil, rongivagunis, raamatukogus. Olen värsse sepitsenud Jaapanis, Siberis, Lätis, Itaalias, Usbekimaal, Paekakarikis, Raplas, Ruhnu saarel, Bucaramangas ja mujalgi.

Kunagi ei tea ju, kus luuletamise tuju peale tuleb…

Andres Ehin