Richard+Craze

Looma & tähemärgid

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 8/2015
Suurus: 2.6 MB
Leheküljed: 213
ISBN: 0900545918294
Loe veebis:1001
Laadige alla raamat:1005

>See ainulaadne teejuht näitab teile, kuidas lugeda kõrvuti koos enda kohta käivaid Idamaade ja läänemaailma horoskoope, selleks et paremini mõista ennast, oma sõpru ja armastatud inimesi. Lääne astroloogias ollakse huvitatud sellest, milline on inimese iseloom ja isiksus, Ida astroloogias aga tuntakse huvi selle vastu, kuidas sümbol-loom mõjutab iseloomu ja isiksust. Lääne astroloogia tegeleb faktide tasandiga, Ida astroloogia lähtub rohkem intuitsioonist. Nende kahe süsteemi kombineerimisega saame mõlemast võimalikust maailmast kätte parima.