Heidi+Iivari” class=”author

Tapion matkassa Pärnuun

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 9/2016
Suurus: 4.6 MB
Leheküljed: 227
ISBN: 4394857339010
Loe veebis:1006
Laadige alla raamat:1110

>Toinen, täydennetty painos.

200 sivua, 312 kohdetta, 10 karttaa, noin 360 valokuvaa.

Katsaus Pärnujen historiaan, 10 tärkeää pärnulaista. Kaikki Pärnun hotellit, ravintolat, pubit ja kahvilat. Kaikki keskeiset nähtävyydet: kirkot, museot, rannat, galleriat, puistot, muistomerkit, rakennukset, hautausmaat ja kulttuurilaitokset. Täysin uudistettu ja päivitetty laitos myyntimenestyksestä. Kuusi upouutta kohdetta ja kymmeniä uudistettuja tekstejä!

Tapion rakkaudentunnustus Pärnulle:
“Mielestäni parhaita vuodenaikoja Pärnussa ovat kevät ja syksy, kun kaupungin monet puistot ovat kauneimmillaan ja kaupunki on rauhallinen ja tunnelmallinen. Kesäpääkaupunkina Pärnun kulttuuri- ja ohjelmatarjonta on toki kiinnostava, ranta upea ja majoitus-, ravitsemus- ja muut palvelut kunnossa. Nykyisin kaupungissa on monenlaisia musiikki- ja taide- tapahtumia ympäri vuoden. Endla-teatteri, konserttitalo, Uuden taiteen museo, galleriat ja monet eri tapahtumien järjestäjät takaavat sen, että Pärnussa on vuoden jokaisena viikkona varmasti jotakin mielenkiintoista ja mukavaa nähtävää ja koettavaa. Järvi-kesäfestivaali, Pärnun ooppera, Watergate-festivaali, antropologisten elokuvien festivaali ja Jääfestivaali ovat kaikki tärkeitä syitä siihen, miksi haluan houkutella suomalaisen matkustamaan Pärnuun yhä uudelleen ja uudelleen. Totta kai upea hiekkaranta, loistavat kylpylähotellit, tasokkaat ravintolat ja viihtyisät kahvilat ovat keskeinen osa Pärnua, mutta Pärnu on paljon muutakin. Tule siis mukaan matkalle Pärnuun! Koemme sen yhdessä!”