Katoliku Kiriku Katekismuse kompendium

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 11/2016
Suurus: 1.4 MB
Leheküljed: 216
ISBN: 58393847474923
Loe veebis:1002
Laadige alla raamat:888

>Lühikokkuvõte katoliku usust, mis on koostatud Kiriku Õpetusameti poolt kardinal Joseph Ratzingeri, praeguse paavst Benedictus XVI juhtimisel. Kompendium käsitleb nii nüüdisaja maailma suuri probleeme kui ka üksikisiku südametunnistuse küsimusi. Kristlik usk on esitatud dialoogivormis õpilase ja õpetaja vahel küsimuste ja vastustena.

“Neljast osast koosnev Kompendium on Katekismuse kokkuvõte või isegi praktiline süntees. Seega on ta mõneti Vatikani II Kirikukogu õpetuse kõige lühem ja tihedam väljendus,” kirjutab peapiiskop Peter Zurbriggen eestikeelse väljaande eessõnas.

Kompendium sisaldab ka usu seletust kristliku kunsti läbi 14 pildis.