J.T.+Ellison

Pimeduse piiril. Sari Harlequin

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 2/2017
Suurus: 2.9 MB
Leheküljed: 202
ISBN: 393049332323
Loe veebis:777
Laadige alla raamat:665

>Tõsiusklikku inimest rünnatakse igalt poolt

Doktor Samantha Owens alustab otsast peale – uus linn, uus töökoht, uus mees, uus elu. Ta püüab distantseerida end abikaasa ja laste laastavast kaotusest, aga vanad haavad on jätnud sügavad armid.

Enne kui ta Georgetowni ülikooli kohtupatoloogia kateedris oma asjad lahti jõuab pakkida, kutsutakse ta konsultandiks juhtumi juurde, mis on vapustanud pealinna ja kogu riiki. Tundmatu haigusetekitaja Washingtoni metroos on põhjustanud üleriikliku paanika. Kolm inimest on surnud – ainult kolm.

Ime ja mõistatus…
Meediakära ja sisejulgeoleku häirekellade keskel lahkab Sam piinliku hoolega kolme ohvri elu ja jõuab ärevaks tegevale järeldusele. See ei ole tüüpiline terrorist, kes laialdaste rünnakutega kaost tekitab, vaid kunstnik, kes kasutab palju peenemat, täpsemat hävitusvahendit. Salamõrtsukas, kelle motiiv on väga isiklik ja tavainimese jaoks arusaamatu.

Xander Whitfield, endine eriüksuslane ja Sami uus kallim, teab hästi, mida tähendab balansseerimine õige ja vale piiril ning see, kui pead tegema valet asja õigetel põhjustel. Ainult tema muret tekitav seos mõrtsukaga võib viia Sami tõe väljaselgitamiseni… ja taas kord tulejoonele.