Ada Lundver Millal ma olin staar?

Ada Lundver Millal ma olin staar?

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 9/2015
Suurus: 2.0 MB
Leheküljed: 238
ISBN: 384859502936434
Loe veebis:1006
Laadige alla raamat:1005

>Millal ma olin staar? Kas olen seda olnud, ja mida see õigupoolest tähendab? Kuidagi kogemata, üleöö sain ma tuntuks. Kirju tuli kilode kaupa. Enamasti sooviti autogrammi, palju oli ka rahalisi abi palveid. Kellel oli vaja prille, kellel lapsele ranitsat. Ja ühel päeval seisis mu ukse taga tundmatu meeskodanik, kes oli äsja vabanenud vanglast. Minu suur austaja ja fänn, nagu ta mulle kiiremas korras selgeks tegi…
Raamatus räägib oma põnevast elust filminäitleja Ada Lundver. Kommentaare annavad ka Lundveri kuulsad tuttavad.