Kalle+Velsker

Koolimatemaatika käsiraamat

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 7/2015
Suurus: 3.7 MB
Leheküljed: 200
ISBN: 58393847474923
Loe veebis:999
Laadige alla raamat:555

>Käsiraamat sisaldab üldhariduskoolides (gümnaasiumides) õpetatavaid matemaatilisi mõisteid, reegleid, juhiseid, eeskirju ja seadusi. On esitatud vajalikud definitsioonid, teoreemid, näiteid nende rakenduste kohta ning koolimatemaatikas esinevate tüüpiliste ülesannete lahendusmeetodid. Eesmärgiks on õpilasi abistada õpitava omandamisel, varem õpitu meeldetuletamisel ning riiklikuks eksamiks valmistumisel. Esitatu peaks pakkuma olulist abi- ja täiendmaterjali ka õpetajatele, sest mitmetel juhtudel on koolimatemaatikas esitatavaid mõisteid ja nendevahelisi seoseid ka mõnevõrra täpsustatud ja süvendatud, võrreldes kooliõpikutes esitatavaga. Et paljud õpilased jätkavad matemaatika õppimist kõrgkoolides, siis on selles käsiraamatus esitatud ka niisugust materjali, mis ulatub väljapoole koolimatemaatika raame ning mida õpetatakse laialdaselt kõrgkoolides.