Pjotr+Levin

Tõelise taassünni pärl. Tiibeti laamade iidne praktika, mille saladused avanevad vaid selles raamatus. Sari Viis tiibetlast

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 1/2016
Suurus: 1.7 MB
Leheküljed: 222
ISBN: 4839504930394
Loe veebis:1003
Laadige alla raamat:1110

>See raamat on pikaealisuse ja tervise salapära puudutus! Raamatu autor sattus nooruses Tiibeti kloostrisse, mille asukad valdasid teadmisi Taassünni Pärlist – pikaealisust andvast praktikast. Selle praktika viie harjutusega avanes lugejail võimalus tutvuda Peter Kelderi raamatu „Nooruse allika iidne saladus” kaudu. Nüüd avaneb teile unikaalne võimalus kõik praktika seitse harjutust omandada.
Selles raamatus esitletud Tiibeti munkade täielik õpetus on võimeline meie tervisega tõelisi imesid korda saatma: annab ennenägematu energia, õpetab „teist hingamist” avama ja kõigi koormustega hakkama saama ning aitab püsida terve.