Pertti+Mustajoki

Ülekaal teavet paksusest ja kaaluhoidmisest

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 1/2017
Suurus: 1.7 MB
Leheküljed: 219
ISBN: 49300393765493
Loe veebis:1005
Laadige alla raamat:444

>Rasvumine ja kaaluhoidmine teevad muret paljudele. Teema kohta on ohtralt väärarvamusi, mille kohta puudub teaduslik tõestus, mistõttu need saavad hoogu juurde. See raamat püüab kummutada nii mõnegi pettekujutluse.

“Ülekaal – teavet rasvumisest ja kaaluhoidmisest” vastab päevakohasel ja selgel viisil rasvumisega kaasnevatele küsimustele. Teose on kirjutanud selle ala juhtiv spetsialist, sisehaiguste arst ja professor Pertti Mustajoki.
Raamat on abiks nii tavalisele inimesele kui tervishoiuspetsialistile.