Lewis+Perdue

Da Vinci pärand

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 9/2015
Suurus: 2.1 MB
Leheküljed: 222
ISBN: 6749583434013
Loe veebis:777
Laadige alla raamat:999

>Da Vinci kadunud saladused Da Vinci Koodeks on Leonardo ehtsate jooniste hindamatu kogumik – või kas ikka on? Kui Leonardo uurija Vance Erikson avastab, et mitu koodeksi lehekülge on asendatud võltsingutega, siis hakatakse otsima neid asendatud lehekülgi, mis võivad sisaldada ehmatavaid saladusi. Aga Erikson ei otsi ainult kadunud lehekülgi. Peagi selgub, et temast endast saab sihtmärk salajase vandenõu osalistele, mis läheb ajaloos tagasi kristluse algaastatesse. Sest Da Vinci koodeks ei ole lihtsalt üks hinnaline ajalooline dokument, vaid on ka võtmeks ammukadunud olulise ja kohutava saladuse lahendamisel. Siin pole kaalul ainult Eriksoni enda elu ja saatus. See koodeks annab oma leidjale piiramatu võimu.