Disney

Disney Haldjad. Eikunagimaa haldjariigis

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 1/2017
Suurus: 1.2 MB
Leheküljed: 216
ISBN: 58393847474923
Loe veebis:1004
Laadige alla raamat:999

>Sügaval Eikunagimaa südames on koht, mida hüütakse Haldjaoruks. Seal elavad, töötavad ja mängivad ebatavalised olevused – eikunagihaldjad. Igal Eikunagimaa haldjal on mingi töö peale eriline taid. See töö on tema elu kutsumus – seda oskab ja armastab ta üle kõige. Sellest raamatust saad nende kohta teada kõike, mille järele haldjaid armastav hing ihaleda võib – sulle tutvustatakse Kodupuu tähtsamaid soppe ja tublimaid eikunagihaldjaid. Paljud neist on sulle juba varem tuttavad – Tinnu Kõll, Rani, Prilla ja Vidia. Loe siit nende igapäevategudest ja Haldjaoru saamisloost.