Tiina+Kauk

Jussikese matemaatika

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 5/2016
Suurus: 3.6 MB
Leheküljed: 202
ISBN: 4394857339010
Loe veebis:777
Laadige alla raamat:999

>Teine, täiendatud ja parandatud trükk. Uued pildid ja uued ülesanded.

Selles vihikus on matemaatikaülesandeid kooliminejaile: vaatlemis-, võrdlemis-, rühmitamis-, järjestamis-, paaride moodustamis-, loendamis-, mõõtmis- ja arvutamisülesandeid. Siin on palju kirjalikku teksti ja ülesandeid, mida laps ei suuda veel lugeda. Seepärast on soovitav, et laps täidaks vihikut koos isa, ema või lasteaiaõpetajaga. Ülesanded on kooskõlastatud lasteaia raamõppekava matemaatikaosaga.

Hariduministeerium soovitab kasutada 6-aastaste laste õpetamisel.