Villu+Zirnask

(Peaaegu) kogu tõde pensioni kogumisest

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 9/2016
Suurus: 4.3 MB
Leheküljed: 223
ISBN: 5848594859485
Loe veebis:444
Laadige alla raamat:1007

>Villu Zirnask on Eesti üks tunnustatumaid majandusajakirjanikke ja kolumniste ning mitme raamatu autor. Tema tuntuimat raamatut, 2 köitelist “Raha, pangad ja finantsturud” kasutavad üliõpilased õpikuna.
Ka Zirnaski uut raamatut võib edukalt kasutada õpikuna nii makromajanduse kui investeerimise osas. Esimeses peatükis seletab autor, miks on Eestis viimastel aastatel nii palju juttu pensionitest ja pensionireformist. Teises peatükis kirjeldatakse, millistest osadest ja osalistest koosneb Eesti pensionisüsteem. Kolmandas peatükis antakse näpunäiteid, kuidas pensioniks valmistuja saaks olemasolevate võimaluste seast välja valida just selle, mis talle kõige paremini sobib, kui palju peaks üritama pensionipõlveks säästa ja kuidas seda teha.
Raamatu lõpus ilmub lisana Suprema peaanalüütiku Veikko Maripuu artikkel “Pensionireformi makromajanduslikud mõjud Eestis” ja Kogumispensionide seadus.