Anders+Jacobsson

Tüdrukutevõrgutaja Sune

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 8/2015
Suurus: 4.6 MB
Leheküljed: 221
ISBN: 4839410093862
Loe veebis:333
Laadige alla raamat:1005

>Sune on kolinud Sophiest ja oma vanast koolist sada viiskümmend pikka kilomeetrit eemale. Ehk soovite teada, mis on temast saanud? Sune on täpselt samasugune poiss nagu varemgi. Ta on parandamatu tüdrukutevõrgutaja, kakleb meelsasti väikevenna Håkaniga, nuhib vanema õe Anna tobedates poisteafäärides ja ei ole mingil juhul nõus pisiõel mähkmeid vahetama. Uues koolis on tal tegemist küllaga, sest uusi tüdrukuid on kole raske peast välja saada – eriti Jennifer Blombergi. Tal on punane juuksepahmakas ning ta on hirmsasti Sunest sisse võetud. Ja Sune temast samuti!