Mari+Laaniste” class=”author

Võlus ja vaimus, valguses ja varjus. Mari Saadi maailm

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 2/2017
Suurus: 2.9 MB
Leheküljed: 226
ISBN: 8483938883833
Loe veebis:665
Laadige alla raamat:111

>Artiklikogumike sarja viies köide sisaldab 2011. aasta 16. septembril Kirjanike Majas peetud seminari “Võlus ja vaimus, valguses ja varjus. Mari Saadi maailm” ettekannete põhjal valminud artikleid, samuti valimikku Saadi teoste varasemast retseptsioonist ja põhjalikku bibliograafiat. Tekstide autorid on Epp Annus, Luule Epner, Märt Väljataga, Ene Mihkelson, Jaak Jõerüüt, Mati Unt, Johanna Ross, Andrei Hvostov, Tõnu Õnnepalu jt. Kogumiku koostajad Piret Viires ja Virve Sarapik, toimetaja Mari Laaniste, kujundaja Piia Ruber. Kogumikku illustreerivad Ly Lestbergi portreefotod, samuti pildivalik Mari Saadi erakogust.