Jean+Diwo

Calpurnia õhtusöögid

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 7/2015
Suurus: 1.8 MB
Leheküljed: 239
ISBN: 58393847474923
Loe veebis:555
Laadige alla raamat:333

>Pärast 64. aasta hiidtulekahju on Roomas palju ruumi ja suur vajadus ehitamiseks. Pealegi tahab iga järgnev keiser jätta endast monumenti järelpõlvedele. Kerkivad Nero Kuldne maja, Vespasianuse ja Tituse Colosseum ning paljud teised suurejoonelised ehitised. Nii mõnegi juures töötavad samast suguvõsast pärit arhitektid: Severus, Celer, Rabirius… Neid ühendab romaanis kaunis, haritud ja vaimukas Calpurnia. Tema teebki arhitektide kodust Rooma vaimuelu keskuse, kuhu kogunevad õhtuid veetma head sõbrad Quintilianus, Tacitus, Martialis, Juvenalis, Pliniused… Need ongi kuulsad Calpurnia õhtusöögid.