Aline+de+Petigny

Laura uued lood

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 7/2015
Suurus: 2.2 MB
Leheküljed: 205
ISBN: 0900545918294
Loe veebis:665
Laadige alla raamat:665

>Laura-fännide jaoks on kokku pandud sootuks erilise sisuga raamat. Kõigepealt on siin kuus lugu, mis pole mitte kunagi veel ilmunud. Nagu Laura lood ikka räägivad need lapsele lapse keeles, kuidas maailma asjad seatud on ning millised on levinud käitumisnormid. Mis teeb selle kogumiku erinevaks teistest Laura-raamatutest, on iga loo lõpus trükitud küsimused loo kohta, mis pakuvad jutu teemal mõningat mõtlemisainet ning aitavad ka jutu õpetlikku iva kinnistada. Lugude järel on ka Laura mängu-, meisterdamis- ja kokandusleheküljed, seega on justkui neli raamatut ühes!