Robert+Cumming

Kunst

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 2/2016
Suurus: 1.5 MB
Leheküljed: 234
ISBN: 49300393765493
Loe veebis:777
Laadige alla raamat:1006

>Raamatust võib leida 45 maailma kunstiajaloos tuntud maali reprod ja detailsed kommentaarid. Kunstiteosed alates 14. sajandist annavad täpse ülevaate kunsti arengust alates gooti religioossetest kunstnikest kuni tänapäeva kunstini.
Lähemalt tutvutakse selliste kunstnikega: Giotto, Fra Angelico, van Eyck, van der Weyden, Piero, Uccello, Botticelli, Bosch, Leonardo da Vinci, Giorgione, Michelangelo, Raphael, Grunewald, Titian, Holbein, Bruegel, El Greco, Caravaggio, Rubens, Rembrandt, Poussin, Steenwyck, Claude, Velazques, Vermeer, Watteau, Canaletto, Chardin, Gainsborough, Wright of Derby, David, Turner, Goya, Gericault, Constable, Hunt, Courbet, Monet, Degas, Renoir, Manet, Seurat, van Gogh, Cezanne ja Picasso.