Hilli+Rand

Majake tormivarjuks

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 11/2016
Suurus: 2.9 MB
Leheküljed: 234
ISBN: 8483938883833
Loe veebis:1002
Laadige alla raamat:665

>See on muinasjuturaamat. See on näitemänguraamat. See on käsitööraamat. Kõik kolm korraga ja üheskoos.
Muinasjutu loomadest, kes otsisid tühjas majas tormi eest varju, esitavad 10 kootud näpunukku. Kogu raamatu kujundus ja tegevuse taust on valminud käsitööna, materjalideks lõng, paber, riie, vatiin, kile, traat, plastiliin, soolataigen, niidirullid, nööbid, litri-pärlid, samuti riis, puukoor, samblik, kivid, kõrred, suled jms. Raamatut saab lugeda muinasjuturaamatuna, teha selle järgi näitemängu nii näpunukkude, käpiknukkude kui ka elusuuruses kostüümidega.Samuti on see heaks inspiratsiooniallikaks, kuidas meisterdada erinevatest materjalidest käsitööpilte ning kududa ilmekaid näpunukke.